Skapa ett molnvalv i en Norton-säkerhetsprodukt

Du kan skapa ett molnvalv i Norton Internet Security, Norton 360 eller Norton Identity Safe-klienten och spara din Identity Safe-data. Dina Identity Safe-data lagras i molnvalvet via ditt Norton Account. Du kan komma åt din Identity Safe-data med Norton Identity Safe.

Du kan inte installera Norton Identity Safe-klient om du redan har installerat Norton Internet Security eller Norton 360. Norton Internet Security och Norton 360 har redan Identity Safe som hjälper dig att hantera dina identiteter och ger en extra säkerhet när du gör transaktioner på Internet

Du kan endast skapa ett molnvalv för varje Norton-konto.

Så här skapar du ett molnvalv i Norton 360

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret till Norton 360.

2. Klicka på Identitetsskydd under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera i raden Installation av Identity Safe under Identity Safe.

4. Klicka på Logga in på ditt Norton Account och ange inloggningsuppgifterna för Norton Account.

Om du inte har ett Norton Account så kan du skapa ett med alternativet Skapa ett Norton Account i fönstret Logga in på ditt Norton Account.

5. Ange ett lösenord i rutan Skapa lösenord i fönstret Ställa in Identity Safe.

Du måste ange ett starkt lösenord för att skapa ett molnvalv. Klicka på länken Hur skapar jag ett starkt lösenord om du vill lära dig mer om hur du skapar säkra lösenord.

6. Ange lösenordet på nytt i fältet Bekräfta lösenord.

7. I rutan Lösenordsledtråd skriver du en ledtråd till lösenordet.

8. Markera Lagra information online via ditt Norton Account.

Alternativet visas bara om du loggar in på ditt Norton Account.

9. Klicka på Skapa.

10. I fönstret Identity Safe har konfigurerats klickar du på Klar.

Så här skapar du ett molnvalv i Norton Internet Security

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton Internet Security.

2. Klicka på fliken Webben i fönstret Inställningar.

3. I vänster panel klickar du på Identity Safe.

4. Klicka på Konfigurera i raden Installation av Identity Safe under Identity Safe.

5. Klicka på Logga in på ditt Norton Account och ange inloggningsuppgifterna för Norton Account.

Om du inte har ett Norton Account så kan du skapa ett med alternativet Skapa ett Norton Account i fönstret Logga in på ditt Norton Account.

6. Ange ett lösenord i rutan Skapa lösenord i fönstret Ställa in Identity Safe.

Du måste ange ett starkt lösenord för att skapa ett molnvalv. Klicka på länken Hur skapar jag ett starkt lösenord om du vill lära dig mer om hur du skapar säkra lösenord.

7. Ange lösenordet på nytt i fältet Bekräfta lösenord.

8. I rutan Lösenordsledtråd skriver du en ledtråd till lösenordet.

9. Markera Lagra information online via ditt Norton Account.

Alternativet visas bara om du loggar in på ditt Norton Account.

10. Klicka på Skapa.

11. I fönstret Identity Safe har konfigurerats klickar du på Klar.

Så här skapar du ett molnvalv i Norton Identity Safe-klienten

1. Öppna en webbläsare och gå till: https://identitysafe.norton.com

2. Klicka på Ladda ner nu, och ladda ner Norton Identity Safe setup.

3. Dubbelklicka på inställningen Norton Identity Safe och klicka på Godkänn och installera i fönstret Installera för att fortsätta med installationen av Norton Identity Safe i ditt system.

Genom att delta i Norton Community Watch, hjälper du Symantec att förbättra sina möjligheter i kampen mot säkerhetsrisker och hot. Om du vill gå med i Norton Community Watch markerar du kryssrutan Jag vill gå med i Norton Community Watch längst ned i fönstret.

4. Skriv in den e-postadress du angav när du skapade ditt Norton Account-konto i rutan under Logga in på Norton Account.

5. Klicka på Nästa.

6. I fönstret Ställa in Norton Identity Safe, mata in ditt Norton Account-lösenord, och klicka sedan på Logga in.

7. I fönstret Skapa ett lösenod för ditt Online-valv i rutan Skapa Lösenord skriver du in lösenordet.

Du måste ange ett starkt lösenord för att skapa ett molnvalv.

8. Ange lösenordet på nytt i fältet Bekräfta lösenord.

9. I rutan Lösenordsledtråd skriver du en ledtråd till lösenordet.

10. Klicka på Skapa.

11. I fönstret Identity Safe har konfigurerats klickar du på Klar.

Om molnvalvet i Norton Identity Safe

Om Norton Identity Safe

Åtkomst till Norton Identity Safe-molnvalvet

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v77182712_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013