Meddelande: "Norton-produkten kan inte installeras på den här disken. Den här programvaran är inte kompatibel med den installerade versionen av Mac OS X"

Det här problemet kan uppstå om du kör en inkompatibel version av Nortons produktinstallationsprogram. Åtgärda problemet genom att ladda ner och installera den senaste versionen av Norton-produkten.

Installera Norton

1. Logga in till Norton.

2. Om du inte redan är inloggad i Norton uppmanas du att logga in. Ange e-postadressen för och lösenordet till ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

3. Klicka på Ladda ner Norton i fönstret Installation av Norton.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner.

5. Klicka på OK för att spara och öppna filen Setup.zip.

6. När nedladdningen är klar dubbelklickar du på Nortons produktinstallationsprogram.

7. Klicka på Godkänn och installera för att starta installationen.

8. Om du ser en dialogruta att gå med i Norton Community Watch, klicka på Gå med nu.

Om du inte vill gå med i Norton Community Watch, klicka på Kanske senare. Om du vill veta mer klickar du på Läs mer i dialogrutan.

9. När du ser en dialogruta, skriv in lösenordet för ditt administratörskonto och klicka sedan på Installationshjälp.

Medan du gör en installation på macOS 10.13.x eller senare, kan du se ett meddelande om att "Systemprogramvaran blockerades från att ladda..." beroende på dina säkerhetsinställningar. Klicka på Tillåt för att fortsätta. Om du har flera program som kräver autentisering installerade på din Mac, välj Symantec, och klicka på OK.

10. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

11. Klicka på Starta om i fönstret Installationen har slutförts.

Du måste starta om datorn för att slutföra installationen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v76271424_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 07/05/2018