Ändra standardleverantör av sökmotor i webbläsaren

Norton Safe Search skyddar dig från internethot genom att automatiskt filtrera bort osäkra webbplatser från sökresultaten. Den ger också säkerhetsklassificeringar för alla dina sökresultat för att hjälpa dig att avgöra vilken webbplats som är säkrare och mer pålitlig att öppna. Vi rekommenderar att du anger Norton Safe Search som standardsökleverantör i webbläsaren.

Du kan konfigurera webbläsarinställningarna för att ändra standardsökleverantör till Norton Safe Search eller annan föredragen sökleverantör.

Välj något av följande, beroende på din webbläsare: