Fel: "3038,105"

Lös problemet genom att köra en Norton Power Eraser-sökning och sedan en fullständig systemsökning.

STEG 1

Ladda ner och kör Norton Power Eraser

1. Ladda ner Norton Power Eraser.

2. Klicka på Spara.

3. Välj att spara filen på skrivbordet och klicka sedan på Spara.

4. Kör Norton Power Eraser genom att dubbelklicka på filen NPE.exe.

Om fönstret User Account Control visas klickar du på Ja eller Fortsätt.

5. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

6. Klicka på ikonen Sök efter risker i Norton Power Eraser -fönstret.

7. Norton Power Eraser utför som standard en rootkitsökning vilken kräver att systemet startas om. Klicka på Starta om när du uppmanas att starta om datorn. Om du inte vill utföra rootkitsökningen går du till Inställningar och avmarkerar alternativet Inkludera rootkitsökning (kräver omstart av datorn).

8. När datorn har startats om så startar sökningen automatiskt. Följ anvisningarna på skärmen.

STEG 2

Kör en fullständig systemsökning

1. Starta Norton.

2. Dubbelklicka på Säkerhet i huvudfönstret och sedan på Sökningar.

3. Välj Fullständig systemsökning i fönstret Sökningar och klicka sedan på Kör.

4. Klicka på Slutför när sökningen har slutförts.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 3.

STEG 3

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till sin standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Remove and Reinstall.

Knappen Ta bort kan visas om du införskaffat Norton från din tjänsteleverantör.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

Följ anvisningarna på skärmen för att installera Norton igen när datorn har startats om.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v75769133_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 07/11/2018