Prova Norton Anti-Theft utan kostnad

Du kan välja att prova Norton Anti-Theft- kostnadsfritt i sju dagar innan du bestämmer dig för att köpa produkten. Efter testperioden kan du köpa en årsprenumeration på Norton Anti-Theft.

Så här provar du Norton Anti-Theft utan kostnad

1. Öppna en webbläsare och gå till: http://antitheft.norton.com.

2. Klicka på PROVA UTAN KOSTNAD på startsidan för Norton Anti-Theft.

3. Klicka på Logga in nu på sidan Prova Norton Anti-Theft.

4. I fönstret som öppnas loggar du in med dina inloggningsuppgifter för Norton-kontot.

5. Klicka på Starta nedladdning på sidan Konfigurera Norton Anti-Theft.

6. Klicka på Spara i dialogrutan för nedladdning.

7. Dubbelklicka på den fil du har laddat ned.

8. Klicka på Nortons licensavtal, läs igenom användarlicensavtalet och klicka på Stäng.

9. Klicka på Godkänn och installera.

Om Norton Anti-Theft

Åtkomst till Norton Anti-Theft

Ladda ner och installera Norton Anti-Theft-agenten