Låsa upp en inaktiverad dator

Du kan inte låsa upp en inaktiverad dator förrän du fått tillbaka den, eftersom datorn stängs av när du inaktiverar den. Ingen kan använda datorn förrän det rätta användarlösenordet anges på startskärmen.

Om du inte minns användarlösenordet loggar du in på webbportalen för Norton Anti-Theft på en annan dator och bekräftar lösenordet.

Så här låser du upp en inaktiverad dator

1. Starta den inaktiverade datorn när du fått tillbaka den.

2. Välj alternativ 1 på startskärmen som visas och ange det användarlösenord som du angav under aktiveringen av Intel Anti-Theft.

När datorn har låsts upp bör du ansluta den till internet och kontrollera att dess status har uppdaterats på webbplatsen.

Om Norton Anti-Theft-webbplatsen

Låsa en enhet

Inaktivera en dator

Låsa upp en enhet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v75156124_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013