Inaktivera Intel Anti-Theft

Om du inte vet hur ofta du kommer att använda datorn kan du inaktivera Intel Anti-Theft. Om du inaktiverar Intel Anti-Theft så inaktiveras din dator inte automatiskt, även om du inte använder den under en lång tid.

Inaktivera Intel Anti-Theft

1. Ladda ner Intel Anti-Theft Recovery Tool på datorn där Intel Anti-Theft-funktionen är aktiverad.

2. Högerklicka på ATRecovery.msi och klicka sedan på Installera.

3. Läs licensavtalet, aktivera kryssrutan för att godkänna licensavtalet och klicka på Installera.

4. Klicka på Slutför när installationen är klar

5. Intel Anti-Theft Recovery Tool bör starta automatiskt och kontrollera om Intel Anti-Theft-funktionen är aktiverad på datorn.

6. Klicka på knappen Avregistrera AT för att starta processen för inaktivering av Intel Anti-Theft-funktionen och klicka sedan på Ja, avregistrera AT.

7. När processen är slutförd bör du se ett klart-meddelande och information om att Intel Anti-Theft-funktionen har inaktiverats. Klicka på Fortsätt för att fortsätta.

8. Klicka på Ja för att ta bort Intel Anti-Theft-återställningsverktyget.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v75154176_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 12/09/2016