Aktivera Intel Anti-Theft

Alternativet Intel Anti-Theft finns endast för datorer som har Intel Anti-Theft-kretsuppsättningen. Genom att aktivera Intel Anti-Theft förbättrar du skyddet av informationen på datorn.

Du kan göra följande när du aktiverat Intel Anti-Theft:

• Fjärrinaktivera en borttappad eller stulen dator. Du kan endast inaktivera den borttappade eller stulna datorn när den är online.

• Konfigurera datorn så att den inaktiveras automatiskt om den inte ansluter till internet under den tid som har angetts.

Datorn stängs av när du inaktiverar den. Ingen kan använda datorn förrän det rätta användarlösenordet anges.

Så här aktiverar du Intel Anti-Theft

1. Öppna webbläsaren och gå till följande webbadress: http://antitheft.norton.com.

2. Klicka på Logga in härNorton Anti-Theft-sidan.

3. I fönstret som öppnas loggar du in med dina inloggningsuppgifter för Norton-kontot.

4. Klicka på datorns namn i det vänstra fältet under Mina enheter.

5. Klicka på ikonen för Intel Anti-Theft som finns bredvid datorns namn.

6. Klicka på Aktivera Intel Anti-Theft på sidan som visas.

7. Ange användarlösenordet som du kan låsa upp datorn med när du får tillbaka den.

8. Klicka på Spara.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v75154170_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013