Avinstallera Norton Studio

Du kan avinstallera Norton Studio från enheten när som helst. När du har avinstallerat Norton Studio kan du inte längre se säkerhetsstatus för dina enheter eller få åtkomst till alla Norton-produkter från Norton Studio. När du avinstallerar Norton Studio så tas Norton Studio och all relaterad information bort från din enhet.

Avinstallera Norton Studio

  1. Högerklicka på Norton Studio -panelen på Start -skärmen.

  2. Klicka på Avinstallera i dialogrutan som öppnas.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v74591462_nst_retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 26/04/2017