Installera Norton Studio

Norton Studio är en universell Windows-app som endast är tillgänglig för stationära datorer och bärbara datorer. Du kan ladda ner Norton Studio från Windows Store. Du måste ha ett giltigt Norton-konto för att kunna använda Norton Studio. Om du inte har något Norton-konto kan du skapa ett i Norton Studio eller via https://my.norton.com

Du måste ha administratörsbehörighet på enheten för att installera Norton Studio.

Installera Norton Studio

1. Klicka på StoreStart -skärmen för att öppna Windows Store.

2. Sök efter Norton Studio i butiken.

3. Klicka på Norton Studio.

4. Klicka på Installera. Om det är första gången du installerar appen måste du logga in i ditt Microsoft-konto för att påbörja nedladdnings- och installationsprocessen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v74591421_nst_retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 07/02/2018