Installera Norton Studio

Norton Studio är en universell Windows-app som endast är tillgänglig för stationära datorer och bärbara datorer. Du kan ladda ner Norton Studio från Windows Store Du måste ha ett giltigt Norton-konto för att kunna använda Norton Studio. Om du inte har något Norton-konto kan du skapa ett i Norton Studio eller via https://my.norton.com

Du måste ha administratörsbehörighet på enheten för att installera Norton Studio.

Installera Norton Studio

1. På skärmen Start klickar du på Store för att öppna Windows Store.

2. Sök efter Norton Studio i butiken.

3. Klicka på Norton Studio.

4. Klicka på Installera. Om det är första gången du installerar appen måste du logga in i ditt Microsoft-konto för att påbörja nedladdnings- och installationsprocessen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v74591421
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 12/06/2019