Söka igenom datorn med Norton Bootable Recovery Tool

Om datorn är smittad och du inte längre kan starta Windows, så kan du använda Norton Bootable Recovery Tool för att ta bort hot och återställa datorn.

Sök igenom datorn med Norton Bootable Recovery Tool

1. Sätt i återställningsmediet och starta datorn från mediet.

Återställningsmediet kan vara en dvd-skiva, ett USB-minne eller produkt-cd:n för Norton Bootable Recovery Tool.

2. Läs igenom licensavtalet och klicka sedan på Jag godkänner.

3. I fönstret Norton Bootable Recovery Tool klickar du på Nortons avancerade återställningssökning.

Alternativet Spara information från söksessionen är aktiverat som standard. Du kan spara information från söksessionen så att du kan ångra dessa åtgärder om det behövs.

4. Klicka på Starta sökning.

5. När sökningen är klar tar du ut återställningsmediet från enheten eller USB-porten och startar om datorn.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73999592_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 12/02/2016