Hantera installationer på dina enheter

Så här hanterar du installationer på dina enheter med Norton-kontot

1. Norton-kontot visar aktuell status för dina hanterade enheter och information om installerade produkter.

För varje enhet i Norton-kontot kan du göra följande:

• Se om den är skyddad och åtgärda enheten om problem uppstår.

• Fjärraktivera produkten med en annan produktnyckel.

De här funktionerna stöds endast i Norton AntiVirus 2013 och Norton Internet Security 2013.

• Se om enheten är online och byta namn på den.

• Visa information om den installerade produkten och ta bort enheten från Norton-kontot.

• Förnya prenumerationen om den snart kommer att löpa ut.

• Avinstallera en produkt från enheten.

• Navigera enkelt till produktens webbplats (endast Norton Family och Norton Anti-Theft).

2. Om du har Norton AntiVirus eller Norton Internet Security och ett problem uppstår på fjärrenheten så visas produkten i ett varningsläge i portalen.

Åtgärda problemet genom att klicka på Åtgärda nu. Om enheten är offline så placeras begäran i kö och skickas när enheten är online.

3. Norton skickar ett e-postmeddelande om ett problem identifieras och din enhet saknar skydd. Om du får en varning via e-post kan du logga in och åtgärda problemet via fjärranslutning.

Du kan inaktivera de här meddelandena genom att logga in på ditt Norton-konto, klicka på Meddelanden i huvudanvändargränssnittet och konfigurera dina inställningar i popupfönstret som visas.

4. Du kan lägga till upp till 25 enheter i ditt Norton-konto. Du kan lägga till en enhet direkt från Norton-kontot genom att gå till den enhet du vill lägga till och logga in på webbplatsen.

När du har loggat in på webbplatsen från den enhet du vill lägga till klickar du på Lägg till enhet och bekräftar att du använder den enhet du vill lägga till när popupfönstret visas

5. När din enhet har lagts till i Norton-kontot kan du fjärrinstallera produkter. Klicka på Lägg till produkter för att visa en lista över registrerade produkter som är tillgängliga för installation. Välj den produkt som du vill installera i listan.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73972831_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Senast ändrat: 05/03/2015