Så här ångrar du en tidigare reparationssession med Norton Bootable Recovery Tool

Norton Bootable Recovery Tool tar bort smittor med aggressiv teknik, vilket kan leda till borttagning av filer eller registernycklar för program från tredje part som är installerade på datorn. Du kan vid behov ångra reparationssessionen och återställa ändringarna.

När du ångrar en reparationssession så återställs alla objekt som togs bort under sessionen, inklusive alla kända risker.

Ångra en tidigare reparationssession

1. Starta Norton Bootable Recovery Tool.

2. I fönstret Norton Bootable Recovery Tool klickar du på Nortons avancerade återställningssökning.

3. Om du vill granska och ångra åtgärderna i en tidigare genomsökningssession klickar du på Ångra.

4. Välj den reparationssession som du vill ångra och klicka sedan på Ångra.

När processen för att ångra har startat så går den inte att avbryta förrän alla ändringar från reparationssessionen har återställts.

5. När Norton Bootable Recovery Tool har återställt ändringarna kan du gå tillbaka till huvudfönstret och köra ytterligare en genomsökning.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73972810_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 12/02/2016