Om sidan Kontoinställningar

På sidan Kontoinställningar får du åtkomst till information om ditt Norton-konto.

Du kan göra följande:

• Visa och ändra prenumerationsinställningarna

• Visa och uppdatera personliga uppgifter som namn, e-postadress och telefonnummer

• Ändra lösenordet för ditt Norton-konto

• Visa och uppdatera faktureringsinformation som faktureringsadress, betalningssätt och bankuppgifter

• Gör dina inställningar

• Visa orderhistoriken och orderöversikten för alla Norton-tjänster som du har köpt

På sidan Kontoinställningar får du åtkomst till följande avsnitt:

Prenumerationer

Visa en lista över alla Norton-tjänster som är registrerade på ditt Norton-konto och ändra inställningarna för automatisk förnyelse.

Du kan inaktivera eller aktivera automatisk förnyelse av dina Norton-prenumerationer med reglaget AV/PÅ i kolumnen Automatisk förnyelse.

Symantec rekommenderar att du aktiverar tjänsten Automatisk förnyelse. Om din Norton-prenumeration inkluderar Norton Virus Protection Promise och Nortons automatiska förnyelsetjänst är inaktiverad har du inte längre tillgång till Norton Virus Protection Promise och andra fördelar som är kopplade till tjänsten.

Du kan ange alternativ för automatisk förnyelse av Norton-prenumerationen. Den här tjänsten ger fortlöpande uppdateringar och skydd år efter år för de användare som väljer Nortons automatiska förnyelsetjänst. Mer information om automatisk förnyelse finns i Om Nortons automatiska förnyelsetjänst

Personlig information

Här kan du se och ändra kontoinformationen.

Du kan uppdatera din registrerade e-postadress, ditt lösenord för Norton-kontot och ditt namn och din adress. Du kan dessutom ange e-postinställningar och välja att konfigurera tvåfaktorsautentisering för att skydda ditt Norton-konto.

Information om tvåfaktorsautentisering finns i Tvåfaktorsautentisering för Norton-konto.

Faktureringsinformation

Här kan du se och ändra din faktureringsinformation.

Du kan visa och ändra din faktureringsadress och betalningsalternativ som kreditkortsuppgifter, betalkortsuppgifter och internetbankens uppgifter.

Orderinformation

Här kan du se orderhistoriken för ditt köp av Norton.

För varje Norton-tjänst som du har köpt kan du se orderdatum, ordernummer och aktuell status för ordern. Klicka på ordernumret för att visa orderöversikten och skriva ut fakturan.

Du kan även välja att annullera en order eller spara en order som du har lagt via internet. Om du inte har bekräftat ordern så visas orderinformation på sidan Prenumerationer. När du har bekräftat ordern visas den i orderhistoriken.

Klicka här om du ser meddelandet Det är problem med din Norton-beställning när du loggar in på Norton.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73858085_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 12/04/2017