Så här överför du din Norton-tjänst till en ny enhet

Det finns ett begränsat antal licenser i Norton-prenumerationen för installation av Norton på olika enheter. Om du har använt alla licenser kan du överföra en licens från en enhet som du inte använder och installera den på en ny enhet. Följ anvisningarna nedan för att överföra en licens så att du kan installera Norton på en ny enhet.

Överföra Norton-licensen

1. Logga in på ditt Norton-konto.

2. Identifiera den enhet som du inte längre vill skydda på sidan Enheter.

Enheten måste visas med en grön status. Om enheten som du inte längre använder visas med röd eller orange status, kan du ta bort enheten från Norton-kontot och frigöra en licens. Anvisningar finns här: Ta bort en enhet från Norton-kontot.

3. Klicka på ellipsikonen som finns under enheten.

4. Klicka på Hantera licens i menyn som visas.

5. Gör följande på sidan Hantera enhet :

• Klicka på enhetens namn.

• Under Vad vill du göra? klickar du på Ta bort Norton.

• Klicka på Nästa.

6. Klicka på Ja i Ta bort Norton -fönstret som öppnas.

7. Klicka på Installera nu på sidan som visas.

8. Välj något av följande på sidan Installera på ny enhet :

• Klicka på Ladda ner för att installera Norton på den aktuella enheten.

• Klicka på Skicka länk för att installera Norton på en annan enhet.

9. Klicka på Nästa.

10. Genomför installationen genom att följa anvisningarna på skärmen.

Många Norton-användare har delat med sig av lösningar på det här problemet i vårt community-forum. Se användares lösningar gällande överföring av Norton i Norton Community.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73856951_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 15/04/2017