Överför ditt Norton-skydd från en enhet till en annan

Det finns ett begränsat antal licenser i Norton-medlemskapet för att skydda de olika enheterna. Om du har använt alla licenser kan du överföra en licens från en enhet som du inte använder och installera den på en annan enhet. För att kontrollera om du har några licenser kvar ihop med prenumerationen läser du Hitta de licenser som finns kvar med prenumerationen.

Video: How to transfer your Norton protection

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73856951
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 14/09/2020