Lösenordet för Norton-kontot har ändrats utan begäran

Om du får ett meddelande om att lösenordet till ditt Norton-konto har ändrats men du inte har godkänt ändringen, ska du omedelbart återställa lösenordet och kontakta Norton-supporten.

Återställa lösenordet till ditt Norton-konto

1. Gå till sidan Har du glömt lösenordet i ditt Norton-konto.

2. Skriv den e-postadress som du använde när du köpte eller skapade ditt Norton-konto.

3. Klicka på Fortsätt.

4. Du får ett e-postmeddelande med anvisningar om hur du återställer lösenordet.

Meddelandet kommer från norton@symantec.com.

Kontakta Norton Support

• För att säkerställa att ditt konto är säkert och att informationen stämmer behöver vi några uppgifter för att granska ärendet. Kontakta Norton Support och lämna ytterligare information om ärendet.

E-postmeddelanden som gäller ditt Norton-konto kommer vanligtvis från norton@symantec.com och innehåller länkar till sidor på Norton.com eller Symantec.com. Om du misstänker att e-postmeddelandet inte är legitimt ska du inte klicka på länkarna i det och endast följa anvisningarna i det här dokumentet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73845231_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 04/09/2017