Öppna valvet

Om du inte har en giltig Identity Safe-profil kan du klicka på länken Installation av Identity Safe i fönstret Logga in på Identity Safe och skapa en profil.

Du kan lagra och hantera känslig information, till exempel kreditkortsuppgifter, i ditt molnvalv.

Du måste konfigurera Identity Safe innan du kan logga in på ditt Identity Safe-valv.

Fönstret Öppen valv innehåller följande alternativ:

Installation av Identity Safe

Här skapar du Identity Safe-valvet och lagrar Identity Safe-data.

När du klickar på länken Identity Safe installation, visas fönstret Norton Identity Safe och du måste klicka på Nästa för att ställa in ditt Norton Identity Safe-konto.

Logga in på ditt Norton Account

Här loggar du in på ditt Norton Account.

Du måste logga in på ditt Norton Account om du vill skapa ett molnvalv.

Skapa Norton Identity Safe-molnvalv

Logga in i och ut ur Identity Safe

Om molnvalvet i Norton Identity Safe

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73783622_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013