Logga in på Norton Account

I Identity Safe kan du skapa ett molnvalv där du sparar dina Identity Safe-data. Du måste logga in på ditt Norton Account om du vill skapa eller komma åt ett molnvalv. Dina Identity Safe-data lagras online via ditt Norton Account. Du kan också komma åt andra molnvalv som är kopplade till olika Norton-konton via fönstret Logga in på Norton Account.

Du kan endast skapa ett molnvalv för varje Norton-konto. Om du redan har ett Norton Account så loggar du in med dina inloggningsuppgifter.

Följande alternativ finns i fönstret Logga in på Norton Account :

E-postadress

Här anger du den e-postadress du använde när du skapade ditt Norton Account.

Lösenord

Här anger du det lösenord du använde när du skapade ditt Norton Account.

Kom ihåg lösenordet

Du kan komma åt ditt Norton Account även efter omstart eller utloggning från datorn.

Alternativet är markerat som standard.

Logga in

Låter dig logga in på ditt Norton Account.

Du måste logga in på ditt Norton Account om du vill skapa ett molnvalv.

Glömt lösenordet

Här hämtar du lösenordet för ditt Norton Account.

Om du har glömt lösenordet för ditt Norton Account kan du få ett tillfälligt lösenord genom att klicka på länken Har du glömt lösenordet?. Det måste vara samma e-postadress som du angav när du registrerade ditt Norton Account. Symantec skickar ett tillfälligt lösenord till din e-postadress. Du måste återställa lösenordet när du har loggat in på ditt Norton Account.

Skapa nytt konto

Här skapar du ett nytt Norton Account.

Skapa ett Norton-konto

Logga in i och ut ur Identity Safe

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73760847_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013