Webbplatsen är inte säker

Norton Identity Safe har identifierat upprepade angrepp på den här webbplatsen. Det innebär försök att via sårbarheter i webbläsaren missbruka webbplatsen och webbläsaren för att mata in skadlig kod i datorn. Därför har webbplatsen blockerats av Norton 360. Datorn är nu skyddad mot den här typen av hot.

Symantec rekommenderar att du inte besöker denna webbplats. Det finns nämligen en risk att datorn utsätts för ett angrepp. Webbplatsen kan mata in skadlig kod i datorn om du fortsätter att besöka den.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73262370_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013