Webbplatsen är säker

Symantec har sökt igenom den här webbplatsen och konstaterat att det inte finns någon indikation om hot och att det är säkert att besöka den.

Du kan använda följande alternativ i popup-fönstret Platssäkerhet :

Köpinformation

Här kan du se säkerhetsinformation om e-handel för den webbplats som du besöker.

Säkerhetsinformationen om e-handel innehåller bl a följande:

• Legitimt företag

Informerar dig om webbutiken är ett legitimt företag där du kan handla säkert.

• Skyddade transaktioner

Du kan handla säkert i webbutiken tack vare SSL-certifikat som har utfärdats av VeriSign.

• Sekretesskydd

Skyddar din personliga information så att den inte missbrukas.

I popup-fönstret Webbsäkerhet visas säkerhetsinformation om e-handel som baseras på Symantecs webbplatsbedömning och VeriSign SSL-certifikatet för den webbplats som du besöker.

Fullständig rapport

Visar mer information om den här webbplatsen. Via den här länken kan du också skicka in dina synpunkter om webbplatsen och läsa vad andra Norton-kunder har att säga.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73250732_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013