Installera Norton Anti-Theft-agenten via webbadressen som anges på kortet eller i e-posten

Du kan installera Norton Anti-Theft-agenten via webbadressen som anges på kortet eller i e-posten som skickades till dig när du köpte Norton Anti-Theft. Norton Anti-Theft använder Norton Anti-Theft-agenten för att skydda din enhet. Du måste installera Norton Anti-Theft-agenten på alla enheter som du vill skydda. När du har installerat agenten kan du alltid hålla koll på din enhet från vilken kompatibel enhet som helst som är ansluten till internet.

Så här laddar du ner och installerar Norton Anti-Theft-agenten i Windows

1. Du kan installera Norton Anti-Theft-portalen via webbadressen som anges på kortet eller i e-posten som skickades till dig när du köpte Norton Anti-Theft.

2. Klicka på Logga in nu.

3. Gör något av följande:

• Om du har ett Norton-konto anger du dina inloggningsuppgifter och loggar in.

• Klicka på Registrera dig nu och skapa eget Norton-konto om du inte redan har ett giltigt Norton-konto. Läs mer i Skapa ett Norton-konto

4. I textrutan Produktnyckel på sidan Aktivera din Norton Anti-Theft-tjänst anger du produktnyckeln som medföljer i förpackningen.

5. Klicka på Bekräfta.

6. Klicka på Starta nedladdning på sidan Konfigurera Norton Anti-Theft.

7. Dubbelklicka på filen du laddade ned.

8. Klicka på Kör.

9. Klicka på Nortons licensavtal, läs igenom användarlicensavtalet och klicka på Stäng.

10. Klicka på Godkänn och installera.

Så här laddar du ner och installerar Norton Anti-Theft-agenten i Android

1. Klicka på webbläsarikonen på startskärmen.

2. Du kan installera Norton Anti-Theft-portalen via webbadressen som anges på kortet eller i e-posten som skickades till dig när du köpte Norton Anti-Theft.

3. Tryck på Logga in här på Norton Anti-Theft-sidan.

4. Gör något av följande:

• Om du har ett Norton-konto anger du dina inloggningsuppgifter och loggar in.

• Klicka på Registrera dig nu och skapa eget Norton-konto om du inte redan har ett giltigt Norton-konto. Läs mer i Skapa ett Norton-konto

5. I textrutan Produktnyckel på sidan Aktivera din Norton Anti-Theft-tjänst anger du produktnyckeln som medföljer i förpackningen.

6. Klicka på Bekräfta.

7. På sidan Konfigurera Norton Anti-Theft klickar du på Hämta från Google Play.

8. Om du uppmanas att ange produktnyckeln skriver du in produktnyckeln, som finns på förpackningen, i rutan Produktnyckel.

9. Följ anvisningarna på skärmen.

Så här laddar du ned och installerar Norton Anti-Theft-agenten på Mac

1. Öppna webbläsaren från den Mac-dator där du vill installera Norton Anti-Theft-agenten.

2. Du kan installera Norton Anti-Theft-portalen via webbadressen som anges på kortet eller i e-posten som skickades till dig när du köpte Norton Anti-Theft.

3. Gör något av följande:

• Om du har ett Norton-konto anger du dina inloggningsuppgifter och loggar in.

• Klicka på Registrera dig nu och skapa eget Norton-konto om du inte redan har ett giltigt Norton-konto. Läs mer i Skapa ett Norton-konto

4. I textrutan Produktnyckel på sidan Aktivera din Norton Anti-Theft-tjänst anger du produktnyckeln som medföljer i förpackningen.

5. Klicka på Bekräfta.

6. Klicka på Nedladdning för Mac på sidan Konfigurera Norton Anti-Theft.

7. Dubbelklicka på det nedladdade Norton Anti-Theft-installationsprogrammet.

8. Klicka på Fortsätt i dialogrutan som visas.

9. Klicka på Fortsätt i fönstret Välkommen till installationsprogrammet för Norton Anti-Theft.

10. Läs igenom texten Viktig information och klicka sedan på Fortsätt.

11. Läs igenom licensavtalet och klicka sedan på Fortsätt.

12. Klicka på Godkänn i dialogrutan som visas.

13. Ange namn och lösenord för ditt administratörskonto i autentiseringsfönstret och klicka sedan på Installera programvara.

14. Klicka på Fortsätt installationen i dialogrutan där du uppmanas att starta om din Mac-dator.

15. Gör något av följande i fönstret Registrering:

• Ange användarnamn och lösenord för Norton-kontot samt enhetens namn och klicka sedan på Fortsätt för att aktivera Norton Anti-Theft.

• Klicka på Aktivera senare för att installera testversionen av Norton Anti-Theft. Du kan aktivera produkten när som helst under testperioden.

16. I fönstret Registreringen har genomförts klickar du på Fortsätt.

17. Klicka på Starta om i fönstret Installationen har slutförts.

Du måste starta om datorn för att slutföra installationen. Ett bekräftelsemeddelande för att välja lokaliseringstjänsterna visas efter omstarten om det här är den första installationen på Mac-datorn. Norton Anti-Theft använder lokaliseringstjänsterna för att fastställa din plats. Symantec rekommenderar att du klickar på Tillåt så att Norton Anti-Theft kan använd Apples lokaliseringstjänster. Om du klickar på Tillåt ej så använder Norton Anti-Theft lokaliseringstjänster från Skyhook.

Om Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-agenten

Registrering för Norton Anti-Theft

Ladda ner och installera Norton Anti-Theft-agenten

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73203570_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013