Uppdatera webbadress

Via Identity Safe kan du ändra webbadressen till inloggningssidan där du har sparade inloggningsuppgifter. Markera Uppdatera webbadress om du vill ändra webbadressen. Den nya webbadressen måste ha samma domän som den aktuella adressen. Du kan exempelvis ändra webbadressen http://www.symantec.com till http://www.symantec.com/norton/support.jsp. Du kan dock inte ändra adressen till http://www.symantec.edu.

Kontrollera att webbadressen som du skriver in går till webbplatsen som du vill ändra.

Redigera eller ta bort inloggningar

Spara inloggningar

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73174678_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013