Så här använder du Nortons verktygsfält

Översikt

• Nortons verktygsfält skyddar dina lösenord och din ekonomiska information, och skyddar dig även från att falla offer för internetbrottslighet. Du slipper det tradiga upprepandet av information på olika webbplatser eftersom du kan spara dina inloggningsuppgifter. Dessa sparade inloggningar fylls i automatiskt varje gång du går till den aktuella webbplatsen. Den förbättrade säkerheten i Norton Identity Safe borgar för att den mest känsliga informationen skyddas mot stöld och att alla transaktioner på internet förblir pålitliga.

Funktioner

• Nortons verktygsfält med Identity Safe installeras med Norton 360 och börjar omedelbart skydda dig. Om du vill börja använda Identity Safe med bland annat lösenordshantering och ifyllning av formulär på internet kan du gå till valfri webbsida som kräver inloggning och lösenord. Identity Safe startas och du uppmanas att skapa ett valv. Du kan även skapa ett valv från själva produkten för att börja använda Identity Safe.

• Skydd mot nätfiske (s k phishing):

Du kan nu surfa och shoppa så mycket du vill på internet eftersom skyddet mot nätfiske (s k phishing) skyddar dig mot vilseledande webbplatser. Nortons verktygsfält visar webbsidans säkerhetsstatus med en röd markering för en misstänkt nätfiskewebbplats och grönt för en säker webbplats

• Logga in och ange lösenord på ett bekvämt sätt:

Med Identity Safe kan du lagra alla inloggningar och lösenord när du besöker dina favoritwebbplatser. Du behöver inte hålla reda på några inloggningsuppgifter. Logga in på Norton Identity Safe så loggas du automatiskt in på dina favoritwebbplatser när du besöker dem. Du kommer till din favoritwebbplats och blir inloggad när du klickar på ett konto i Identity Safe-listrutan i Nortons verktygsfält.

• Krypterad lagring av personlig information:

Med Identity Safe lagras och krypteras din personliga information på ett bekvämt sätt, exempelvis kreditkortsnummer, kontonummer och kontaktinformation, så att du lätt kan få tillgång till dem. Det här informationsvalvet är krypterat och lösenordsskyddat. Det är bara du som har åtkomst till det.

• Tidsbesparande automatisk ifyllning av formulär:

Om du godkänner det kan Identity Safe automatiskt fylla i lösenord och personlig information i motsvarande fält i webbformulär. Med den här tjänsten blir det bekvämt att uträtta bankärenden, handla och surfa på internet. Din information skyddas mot tangentloggningsprogram.

Självstudier

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73086136_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 15/02/2016