Så här använder du Nortons verktygsfält i Norton 360 Online

Översikt

• Ett smart program som effektivt skyddar dina lösenord och din ekonomiska information, och även skyddar dig från att falla offer för internetbrottslighet. Nu behöver du inte längre upprepa samma information på olika webbplatser. Med Nortons verktygsfält kan du lagra och hantera all din personliga information och fylla i den automatiskt varje gång det behövs. Skydda din mest känsliga information mot stöld och utför tryggt internettransaktioner med den förbättrade säkerheten hos Norton Identity Safe. Tack vare kraften i Safe Web-sökningar kan du leta efter information via internet utan att vara sårbar för internetangrepp. Du får ett anpassat valv att hantera och åtkomst till dina inloggningsuppgifter från valfri dator i hela världen.

Funktioner

• Skydda dig mot hot som är inriktade på att stjäla personuppgifter och ekonomisk information, och skydda din identitet när du handlar, uträttar bankärenden och surfar på internet.

Nortons verktygsfält med Identity Safe installeras med Norton 360 Online och börjar omedelbart skydda dig. Om du vill börja använda Identity Safe med bland annat lösenordshantering och ifyllning av formulär på internet kan du gå till valfri webbsida som kräver inloggning och lösenord. Identity Safe startas och du uppmanas att skapa ett valv. Du kan även skapa ett valv från själva produkten för att börja använda Identity Safe.

• Skydd mot nätfiske (s k phishing):

Nu kan du surfa och handla precis som du vill på internet, eftersom skyddet mot nätfiske (s k phishing) skyddar dig mot vilseledande webbplatser. Nortons verktygsfält visar webbsidans säkerhetsstatus med en röd markering för en misstänkt nätfiskewebbplats och en grön markering för en säker webbplats.

• Logga in och ange lösenord på ett bekvämt sätt:

Med Identity Safe lagras alla dina inloggningsuppgifter och lösenord när du går till dina favoritwebbplatser. Du behöver inte hålla reda på några inloggningsuppgifter. Logga in på Norton Identity Safe så loggas du automatiskt in på dina favoritwebbplatser när du besöker dem. Du kommer till din favoritwebbplats och blir inloggad när du klickar på ett konto i Identity Safe-listrutan i Nortons verktygsfält.

• Krypterad lagring av personlig information:

Med Identity Safe lagras och krypteras din personliga information på ett bekvämt sätt, exempelvis kreditkortsnummer, kontonummer och kontaktinformation, så att du lätt kan få tillgång till dem. Det här informationsvalvet är krypterat och lösenordsskyddat. Det är bara du som har åtkomst till det.

• Tidsbesparande automatisk ifyllning av formulär:

Om du godkänner det kan Identity Safe automatiskt fylla i lösenord och personlig information i motsvarande fält i webbformulär. Med den här tjänsten blir det bekvämt att uträtta bankärenden, handla och surfa på internet. Din information skyddas mot tangentloggningsprogram.

Självstudier

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73086115_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 12/02/2016