Så här använder du Norton Management i Norton 360 Online

Översikt

• Med Norton Management-widgeten får du åtkomst till Norton Management-portalen. Via webbplatsen för Norton Management kan du hantera alla kompatibla Norton-produkter från en plats. Norton Management använder ditt Norton Account för att registrera Norton-produkten tillsammans med den dator där den installeras.

Norton Management gör det lätt att säkerställa att alla dina datorer är konstant skyddade, genom att du kan se status för enheterna, åtgärda vanliga problem, visa och förnya dina prenumerationer, ladda ner och installera Norton-produkter och få produktuppdateringar - allt på ett ställe - var som helst på internet.

Du konfigurerar Norton Management genom att utföra följande steg:

• Ladda ner och installera Norton Management-agenten.

• Ge enheten ett namn.

• Skapa ett nytt Norton Account eller logga in på ditt befintliga konto.

Du kan också konfigurera Norton Management från produktens huvudgränssnitt.

Funktioner

1. Produktuppdateringar:

Norton Managements gränssnitt ger insyn i alla registrerade datorer som har Norton-produkter installerade. Det är mycket viktigt att Norton Management-agenten installeras på de datorer som behöver övervakas.

Tillståndet för en Norton-produkt visas på startsidan och hämtas från Norton Management-agenten på den registrerade datorn. Alla ändringar av tillståndet för en registrerad Norton-produkt rapporteras omedelbart till Norton Management-servern. Om en registrerad dator inte är ansluten till internet eller är avstängd, så visas dess status som offline.

2. Hantera installationer:

Med Norton Management kan du lägga till, ta bort eller byta namn på en associerad dator. Du kan använda Norton Management för att fjärrövervaka och åtgärda problem med Norton-produkten. Förnya din Norton-licens eller köp en ny Norton-produkt på internet. Installera eller avinstallera Norton-produkten på en associerad dator.

3. Förnya prenumerationen:

Norton Management-servern informerar dig om alla åtgärder som du utför via Norton Management-portalen genom att skicka meddelanden om detta till ditt associerade Norton Account. Ett meddelande skickas också ut till den e-postadress som är associerad med ditt Norton Account när produktens status ändras till röd eller gul.

Du kan förnya din Norton-licens eller köpa en ny Norton-produkt på internet via Norton Management-portalen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73086071_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Senast ändrat: 19/06/2012