Ladda ner Norton Bootable Recovery Tool för din Norton Online-produkt

Vi rekommenderar att du laddar ner och installerar Norton Bootable Recovery Tool-guiden på en dator som inte är utsatt för några säkerhetshot, och skapar Norton Bootable Recovery Tool. Om du skapar Norton Bootable Recovery Tool på en smittad dator finns det risk för att dvd-skivan eller USB-minnet för återställning smittas.

Ladda ner Norton Bootable Recovery Tool

1. Gå till sidan för Norton Bootable Recovery Tool

2. Ladda ner Norton Bootable Recovery Tool med hjälp av anvisningarna på skärmen.

När nedladdningen är klar startar Norton Bootable Recovery Tool-guiden automatiskt.

3. Godkänn användarlicensavtalet genom att trycka på Godkänn och installera i Norton Bootable Recovery Tool-guiden.

Om du vill ändra standardplatsen för installation klickar du på Installationsalternativ och sedan på Bläddra och väljer en ny plats. Klicka på OK för att gå tillbaka till huvudfönstret.

4. Skapa Norton Bootable Recovery Tool på en dvd-skiva eller ett USB-minne med hjälp av anvisningarna på skärmen. Du kan också skapa en ISO-avbildning av Norton Bootable Recovery Tool för att bränna den senare eller använda den på en virtuell dator.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v72380797_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 12/02/2016