Läs om hur du använder Norton Bootable Recovery Tool

Översikt

• Norton Bootable Recovery Tool är ett kostnadsfritt återställningsverktyg. Använd verktyget för att återställa datorn till normalläge om den är så pass smittad att den inte startar. Med Norton Bootable Recovery Tool (NBRT) kan du även söka efter och åtgärda hot om du får problem med att installera eller köra Norton-produkterna på grund av virussmitta i din dator. Du måste ladda ner ISO-avbildningen och skapa ett startbart återställningsmedia på en dvd-skiva eller en USB-enhet.

Funktioner

• Reparera virussmittor som gör att installationen eller starten av Norton-produkterna misslyckas:

Installationen av din Norton-säkerhetsprodukt misslyckas eftersom systemet är svårt smittat av crimeware. I det här läget kommer Norton Bootable Recovery Tool till din räddning och gör det möjligt att starta datorn från en dvd-skiva eller USB-enhet, så att du kan ta bort de hot som orsakar problemet.

• Reparera smittade systemfiler som inte går att ta bort i Windows-miljön:

Norton Bootable Recovery Tool hjälper dig att lösa de mest mardrömslika datorproblem, som när crimeware sätter sig så djupt i datorns operativsystem att det krävs specialverktyg för att avlägsna den.

• Stöd för USB-enhet:

Du kan även skapa ett startbart verktyg på en USB-enhet. När du skapar ett startbart verktyg på en USB-enhet så raderas all information som finns på den. Om du vill använda verktyget på en USB-enhet måste startsekvensen anges i USB-enheten via datorns BIOS-inställningar.

Minst 1 GB ledigt utrymme krävs för att skapa återställningsmedia på USB-enheten.

Alternativet att köra en Norton Power Eraser-sökning är inte tillgängligt i den här versionen av Norton Bootable Recovery Tool.

Ladda ner Norton Bootable Recovery Tool

Ladda ner ISO-filen för Norton Bootable Recovery Tool på en dator som inte är smittad.

1. Gå till sidan för Norton Bootable Recovery Tool

2. Klicka på Ladda ner.

3. Följ anvisningarna på skärmen för att ladda ner och spara ISO-filen för Norton Bootable Recovery Tool på datorn.

4. Skapa en startbar dvd eller ett startbart USB-återställningsmedia med den nedladdade ISO-filen.

Gör något av följande beroende på vad du behöver:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v72380755_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 30/08/2017