Så här använder du säkerhetskopiering och återställning

Översikt

• Med en säkerhetskopia kan du återställa viktig information om katastrofen skulle slå till. Med funktionen för säkerhetskopiering och återställning i Norton 360 kan du lagra dina filer på en plats för säker internetlagring. Du kan återställa filer genom att logga in på en webbplats även om din dator kraschar. Med Norton 360 blir det enkelt att säkerhetskopiera foton med kära minnen, favoritlåtar, värdefulla ekonomiska dokument och viktig information. Med schemaläggning av säkerhetskopiering kan du anpassa dina säkerhetskopior för olika filtyper, vilket är praktiskt när det ofta dyker upp nya.

Utnyttja möjligheten att göra en säkerhetskopiering manuellt. Att konfigurera och ha åtkomst till fjärrhanterade säkerhetskopior från olika datorer är till stor hjälp. Du kan röra dig fritt mellan arbetet och hemmet utan att behöva bära med dig kopior av viktiga data. Med hjälp av unika säkerhetskopior kan du konfigurera olika profiler för att säkerhetskopiera olika data.

Du kan utföra följande åtgärder med säkerhetskopieringsmodulen:

• Konfigurera unika säkerhetskopior

• Visa filinformation för varje säkerhetskopia

• Välja den lagringsplats bland flera som passar dina behov bäst

• Återställa flera eller enstaka filer från en tidigare säkerhetskopia

• Logga in på en säker URL-adress för att komma åt och återställa dina säkerhetskopierade data

Funktioner