Återställa online-valvet

Norton Identity Safe ger dig möjlighet att återställa ditt Identity Safe lösenord, om du glömt ditt Identity Safe lösenord med dina Norton Account-referenser. När du återställer ditt online-valv kommer dina Identity Safe-data att raderas för gott.

För att återställa online-valvet

1. Öppna en webbläsare och gå till: https://identitysafe.norton.com

2. Klicka på Ladda ner, och ladda ner Norton Identity Safe setup.

3. Dubbelklicka på Norton Identity Safe-filen som du har laddat ned.

4. Klicka på Kör.

5. Klicka på Godkänn och installera i installationsfönstret för att fortsätta med installationen av Norton Identity Safe i ditt system.

Genom att delta i Norton Community Watch, hjälper du Symantec att förbättra sina möjligheter i kampen mot säkerhetsrisker och hot. Om du vill gå med i Norton Community Watch markerar du kryssrutan Jag vill gå med i Norton Community Watch längst ned i fönstret.

6. Skriv in den e-postadress du angav när du skapade ditt Norton Account-konto i rutan under Logga in på Norton Account.

7. Klicka på Nästa.

8. I fönstret Logga in till Norton Account, mata in ditt Norton Account-lösenord, och klicka sedan på Logga in.

9. I fönstret Lås upp ditt online-valv, klicka på Skapa nytt valv.

10. I fönstret Återställ online-valv, klicka på Återställ Identity Safe.

11. I fönstret Återställ online-valv, mata in ditt Norton Account lösenord för att återställa det online-valv som är associerad med det.

Du kan se den e-postadress som associeras med ditt Norton Account i rutan e-postadress.

12. Klicka på Ok i bekräftelsedialogrutan.

Norton Identity Safe tillåter att du anger ett felaktigt lösenord tre gånger. Om du skriver fel flera gånger kommer Norton Identity Safe att ge dig alternativet att nollställa dirr Identity Safe i fönstret Problem med att logga in?. Om du återställer Identity Safe så förlorar du alla Identity Safe-uppgifter du har sparat, till exempel inloggningsuppgifter, kort och anteckningar. Lösenordet för Identity Safe kan inte återställas om du glömmer det. Du måste i så fall återställa Identity Safe, vilket innebär att du förlorar alla uppgifter som du har sparat.

Om du glömmer Identity Safe-lösenordet till ditt onlinevalv måste du ange dina inloggningsuppgifter för Norton Account för att återställa Identity Safe.

Skapa ett online-valv i Norton säkerhetsprodukt

Ändra ditt Identity Safe-lösenord

Om Lösenord och säkerhet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71887131_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 28/07/2012