Om Webbsökningsalternativ

Med Webbsökningsalternativ kan du konfigurera hur du vill att Identity Safe ska samla in, lagra och visa inloggningsinformation för de webbsidor du besöker. Du kan konfigurera Identity Safe att visa dina kort som du har skapat för webbplatser med formulär. Du kan även konfigurera inställningarna för automatisk ifyllning för webbsidor som innehåller säkerhetshot.

Du kan använda följande alternativ i fönstret Webbsökningsalternativ :

Visa mina inloggningsuppgifter varje gång jag besöker en sida med flera olika inloggningsuppgifter.

Dina inloggningsuppgifter visas när du besöker en webbplats som det finns olika inloggningsuppgifter till.

Fyll i mina inloggningsuppgifter automatiskt när jag besöker webbplatser

Dina inloggningsuppgifter fylls i automatiskt när du besöker en webbplats.

Visa mina identitetskort varje gång jag besöker en sida med formulär.

Dina identitetskort visas varje gång du besöker en webbsida där det finns formulär som kan fyllas i med personuppgifter.

Öppna Identity Safe hemsida i ny flik

Här kan du öppna Identity Safe hemsida i en ny flik när du väljer alternativet Identity Safe hemsida.

Spara mina inloggningsuppgifter när jag loggar in på webbplatser

Du kan spara inloggningsuppgifterna för de webbplatser du besöker.

Du kan konfigurera sändningar på följande sätt:

• Ja, spara automatiskt

• Nej, spara aldrig inloggningsuppgifter

• Fråga innan du sparar

Du kan även välja alternativet Webbplatser med automatisk ifyllning som innehåller säkerhetshot för att specificera hur du vill att Identity Safe ska hantera webbplatser som innehåller säkerhetshot. Du kan även inaktivera webbläsarens lösenordshanterare med alternativet Stäng av webbläsarens lösenordshanterare.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71885811_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 28/07/2012