Starka lösenord

Du måste ha ett starkt lösenord för ditt molnvalv för att skydda din känsliga information. Med ett starkt lösenord för ditt valv minskar du säkerhetsrisken och hindrar hackare från att komma åt dina känsliga uppgifter, inklusive dina kreditkortsuppgifter.

Ett starkt lösenord har följande egenskaper:

• Minst åtta tecken

• Minst en stor bokstav

• Minst en gemen (liten bokstav)

• Minst två siffror (0-9)

• Minst en symbol (t.ex. * > & $ %)

• Lösenordet till molnvalvet får inte vara identiskt med ditt användarnamn eller lösenord för Norton Account

Ett långt lösenord är säkrare. Du bör dessutom ändra lösenordet regelbundet för bättre lösenordssäkerhet.

Redigera eller ta bort inloggningar

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71853940_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013