Ny inloggning

Med Identity Safe kan du lägga till en inloggning för en webbplats manuellt från fönstret Redigera inloggningar. Klicka på Skapa ny inloggning i fönstret Redigera inloggningar om du vill lägga till en inloggning manuellt.

Du kan lägga till inloggning för en webbplats. Skriv in webbplatsens adress i dialogrutan Ny inloggning.

Glöm inte bort att inleda webbadressen med prefixet http://.

Webbadressen https:// visas som standard i dialogrutan Ny inloggning. Du kan ta bort exempeladressen och lägga till en egen webbadress.

När du har angett webbadressen blir du ombedd av Identity Safe att uppge användarnamnet och lösenordet. När du lägger till inloggningar manuellt måste du ange användarnamn för dem. Om du inte anger något användarnamn sparas varken webbadressen eller namnet som du angav för inloggningen.

Redigera eller ta bort inloggningar

Spara inloggningar

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71853477_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013