Nollställ online-valv

Norton Identity Safe ger dig möjlighet att återställa ditt Identity Safe lösenord, om du glömt ditt Identity Safe lösenord med dina Norton Account-referenser. Om du återställer Identity Safe så förlorar du alla Identity Safe-uppgifter du har sparat, till exempel inloggningsuppgifter, kort och anteckningar. Lösenordet för Identity Safe kan inte återställas om du glömmer det. Du måste i så fall återställa Identity Safe, vilket innebär att du förlorar alla uppgifter som du har sparat.

Lösenordet för Identity Safe kan inte återställas så om du har glömt är det måste du återställa Identity Safe och sedan spara alla uppgifter igen.

Välj följande alternativ i fönstret Nollställ online-valv :

E-postadress

Här anger du den e-postadress som är associerad med ditt Norton Account.

Lösenord

Här anger du lösenordet för ditt nya Norton Account.

Återställ

Ger dig möjlighet att nollställa det molnvalv som är kopplat till ditt Norton Account.

Norton Identity Safe tillåter att du anger ett felaktigt lösenord tre gånger. Om dina försök inyte lyckas kommer Norton Identity Safe att ge dig en möjlighet att återställa ditt Identity Safe. Om du återställer Identity Safe så förlorar du alla Identity Safe-uppgifter du har sparat, till exempel inloggningsuppgifter, kort och anteckningar. Lösenordet för Identity Safe kan inte återställas om du glömmer det. Du måste i så fall återställa Identity Safe, vilket innebär att du förlorar alla uppgifter som du har sparat.

Om molnvalvet i Norton Identity Safe

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71682558_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013