Norton Secured

Symantec har analyserat den här webbplatsen och fastställt att den är godkänd av VeriSign. Webbplatsen har ett SSL-certifikat (Secure Sockets Layer) från VeriSign och är säker att besöka. Webbsidor för e-handel som är godkända av VeriSign klassificeras av Symantec som Norton Secured.

Popup-fönstret Webbplatssäkerhet innehåller information om det totala antalet datorhot, identitetshot, olägenhetsfaktorer och säkerhetshot vid e-handel som de webbsidor du besöker kan utgöra. Det innehåller också information om hur du handlar säkert på webbsidor för e-handel.

Säkerhetsinformation om att handla online, exempelvis transaktionsskydd och sekretesskydd för webbplatsen. Dessutom visar ett popup-fönster i Webbplatssäkerhet om webbplatsen är ett legitimt företag där du kan handla säkert.

Popup-fönstret webbplatssäkerhet ger en sammanfattning av följande:

Datorhot

Anger det totala antalet datorhot på webbplatsen, till exempel virus, trojaner och maskar. Om du besöker webbplatser som innehåller datorhot kan din dator smittas.

Identitetshot

Anger det totala antalet identitetshot på webbplatsen, till exempel virus, trojaner, maskar och tangentloggningsprogram. Identitetshot kan stjäla känslig information som kreditkortsuppgifter eller lösenord.

Olägenhetsfaktorer

Anger det totala antalet olägenhetsfaktorer på webbsidan, till exempel spårningsprogram, popup-fönster, hackarverktyg, skämtprogram och andra irriterande program.

Olägenhetsfaktorer kan installera oönskade program på din dator utan att du vet om det.

Säkerhetshot vid e-handel:

Anger information om webbsidans säkerhetsnivå avseende e-handel.

Genom information om säkerhetshot vid e-handel kan du ta reda på följande innan du besöker en webbsida:

• Om online-företaget säljer förfalskade varor.

• Om de har en säker princip för hantering av personuppgifter, till exempel kreditkortsinformation.

Klicka på Fullständig rapport om du vill få mer information om webbplatsen. Du kan också använda det här alternativet för att skicka feedback om webbplatsen och läsa vad andra Norton-kunder har skrivit.

Om skydd på nätet

Söka på nätet med Norton Safe Search

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71682546_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013