Lösenord & Säkerhet

Du kan också använda fönstret Lösenord & Säkerhet för att göra följande:

• Ändra ditt Identity Safe-lösenord.

• Ställ in önskad säkerhetsnivå för Identity Safe-lösenord.

Identity Safe-lösenord

Ändra ditt lösenord för Identity Safe och ange en ny lösenordsledtråd.

Lösenordssäkerhet

Anger säkerhetsnivå för Identity Safe-lösenordet.

Identity Safe har fyra säkerhetsnivåer för att skydda ditt Identity Safe-lösenord. Välj något av följande alternativ:

• Begär lösenord i början av varje inloggningssession

Frågar efter ditt lösenord för Identity Safe första gången du ansluter till Identity Safe.

Symantec rekommenderar att du använder detta alternativ för att göra dina inloggningsuppgifter säkrare.

• Begär lösenord innan inloggningsuppgifter fylls i

Frågar efter ditt Identity Safe-lösenord för varje Internetformulär innan automatisk ifyllning kan ske.

Du kan ange att enskilda inloggningar ska kräva att ditt Identity Safe-lösenord anges innan automatisk ifyllning kan ske.

• Logga automatiskt ut från Identity Safe när den varit inaktiv under:

Loggar automatiskt ut dig från Identity Safe när du inte använder din Identity Safe under den tidsperiod du anger. Du kan välja en tidsperiod mellan 15, 30 eller 45 minuter.

Detta alternativt är användbart om du ofta befinner dig i ett område där andra personer har tillgång till din dator.

• Begär lösenord när datorn aktiveras från viloläge

Du ombeds ange ditt Identity Safe-lösenord när datorn aktiveras från viloläge.

Det här alternativet förhindrar obehörig åtkomst till dina Identity Safe-uppgifter eftersom Identity Safe-lösenordet måste anges varje gång datorn aktiveras från viloläge.

Norton Identity Safe ber dig endast att ange ditt Identity Safe-lösenordet om du loggat in i ditt Identity Safe-valv när systemet har varit inaktivt.

Du måste validera Identity Safe-lösenordet varje gång du ändrar valvets säkerhetsnivå till en nivå som är mindre säker än den nuvarande.

Om säkerhetsinställningar

Lägga till wallet

Redigera eller ta bort inloggningar

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71682543_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013