Datakonflikt

Fönstret Datakonflikt öppnas när du lagrar flera lösenord för samma inloggning. Fönstret Datakonflikt öppnas när du importerar Identity Safe-data från en flyttbar profil eller en säkerhetskopia, och sammanfogar dessa med det valv där du för närvarande är inloggad.

Följande alternativ finns i fönstret Datakonflikt :

Webbplats

Visar namnet på den webbplats som du har sparat inloggningsuppgifter för.

Användarnamn

Visar användarnamnet på den webbplats som du har sparat inloggningsuppgifter för.

Använd befintligt lösenord

Använd det befintliga lösenordet för inloggningen. Med det här alternativet kan du använda samma lösenord som du använde när du sparade inloggningsinformation.

Använd importerat lösenord

Du kan använda samma lösenord som du använde under importen av Identity Safe-data från din flyttbara profil eller säkerhetskopia.

Visa lösenord

Visa det lösenord som du angav när du sparade och importerade inloggningsinformationen.

Lös återstående<n> konflikter med valet ovan

Lös de återstående konflikterna med samma alternativ som du valde i det här fönstret.

Redigera eller ta bort inloggningar

Spara inloggningar

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71682540_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013