Användarnamn

Ange användarnamnet för inloggningen i Identity Safe när du lägger till en inloggning manuellt. Skriv in ditt nya användarnamn i rutan Ange nytt användarnamn.

Ange lösenord för den nya inloggningen i textrutan Lösenord under Detaljer. Inloggningsinformationen visas under Detaljer endast när du väljer en inloggning under Inloggningar.

Du kan även ändra användarnamnet för inloggningarna som du har sparat i Identity Safe. Klicka på Ändra intill Användarnamn under Detaljer i fönstret Redigera inloggningar.

Förutom användarnamnet kan du även ändra lösenordet i fönstret Redigera inloggningar.

Redigera eller ta bort inloggningar

Spara inloggningar

Om inloggningar

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71682534_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013