Bekräfta lösenord för ditt Identity Safe

Det kan finnas tillfällen när du ändrar standardinställningarna eller utför aktiviteter som kräver att du anger ditt Identity Safe-lösenord först. I dessa fall ber Norton Identity Safe dig att ange Identity Safe-lösenordet för det valv som du är inloggad på.

Skriv in Identity Safe-lösenordet för det aktuella valvet i rutan Skriv in lösenordet i fönstret Bekräfta lösenord för Identity Safe. Du kan klicka på Visa lösenordsledtråd för att visa den ledtråd du angav när du skapade lösenordet.

Följande är exempel på tillfällen då du måste ange Identity Safe-lösenordet:

• Innan du fyller i en inloggning.

• När du vill låsa upp ett identitetskort som är lösenordsskyddat.

• När datorn inte har använts under en viss period (som du har angett).

• När du vill se eller ändra lösenordet i en inloggning i fönstret Redigera inloggningar.

• När du ändrar säkerhetsnivå för ditt Identity Safe-lösenord från högre till lägre nivå i fönstret Lösenordssäkerhet.

Skapa Norton Identity Safe-molnvalv

Om molnvalvet i Norton Identity Safe

Åtkomst till Norton Identity Safe-molnvalvet

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71682525_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013