Fel: "8505,129"

Starta om datorn för att åtgärda det här problemet. Om du fortsätter att få det här felmeddelandet bör du kontrollera dina inställningar för nätverksproxy och köra en avancerad sökning efter oönskade program med Norton Power Eraser.

STEG 1

Kontrollera inställningar för nätverksproxy

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Retur :

inetcpl.cpl

Fönstret Internetegenskaper öppnas i din dator.

3. Klicka på LAN-inställningar på fliken Anslutningar.

4. Kontrollera att ingen kryssruta är markerad under Proxyserver i dialogrutan Inställningar för lokalt nätverk (LAN)

5. Om så är fallet avmarkerar du kryssrutorna och markerar Automatisk identifiering av inställningar.

En okänd proxyserveradress kan indikera ett potentiellt hot eller ett oönskat program. Du bör köra en avancerad sökning på datorn med Norton Power Eraser.

6. Klicka på OK.

7. Klicka på Verkställ och sedan på OK.

Om problemet kvarstår går du till steg 2.

STEG 2

Konfigurera inställningar för nätverksanslutning i Windows

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande i dialogrutan Kör och klicka sedan på OK :

ncpa.cpl

3. Högerklicka på det nätverkskort som för närvarande är aktivt och klicka sedan på Egenskaper.

Om User Account Control -fönstret visas, klickar du på Ja eller Fortsätt.

4. I fönstret Egenskaper för nätverksanslutning under Den här anslutningen använder följande objekt klickar du på Internet Protocol (TCP/IP) eller Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4).

5. Klicka på Egenskaper.

6. Ange inställningar för DNS-serveradresser genom att klicka på Använd följande DNS-serveradresser.

7. I rutorna för önskad DNS-server och alternativ DNS-server skriver du de två Norton ConnectSafe-IP-adresserna.

Önskad DNS: 199.85.126.10

Alternativ DNS: 199.85.127.10

8. Klicka på OK i fönstret Egenskaper för Internet Protocol (TCP/IP).

9. Klicka på OK.

Om problemet kvarstår kör du en sökning med Norton Power Eraser i steg 3.

STEG 3

Kör Norton Power Eraser - Sökning efter oönskade program

1. Ladda ner Norton Power Eraser.

2. Klicka på Spara.

3. Välj att spara filen på skrivbordet och klicka sedan på Spara.

4. Kör Norton Power Eraser genom att dubbelklicka på filen NPE.exe.

Om fönstret User Account Control visas klickar du på Ja eller Fortsätt.

5. Läs igenom licensavtalet och klicka på Acceptera.

6. Klicka på ikonen Sök oönskade program i Norton Power Eraser -fönstret.

När Norton Power Eraser har slutfört sökningen visas resultatet i fönstret Sökning efter oönskade program slutförd.

7. Klicka på Avinstallera intill det oönskade programmet eller verktygsfältet i fönstret Sökning efter oönskade program slutförd.

8. Följ anvisningarna på skärmen.

9. Starta om datorn när avinstallationen är klar.

Om problemet kvarstår kan du leta efter oönskade verktygsfält som vanligen är paketerade tillsammans med vissa kostnadsfria program som du kan ha installerat på datorn. Mer information om hur du åtgärdar de här typerna av webbläsarkapning finns i: Ta bort oönskade verktygsfält från din dator.

Vad gör jag om det inte fungerade?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71552856_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 29/05/2017