Är min dator skyddad?

Kontrollera Norton-produktens status

• Kontrollera säkerhetsstatusen för Norton-produkten för att se om Norton-säkerhetsprodukten skyddar din dator. Öppna Norton-produkten för att se om säkerhetsstatusen visar Säker eller Skyddad.

Kontrollera också prenumerationsstatusen för att vara säker på att prenumerationen gäller och inte löper ut snart. Om du ser texten Aktivera nu intill prenumerationsstatusen är din Norton-produkt inte aktiverad. Läs Aktivera eller förnya Norton-prenumerationen.

Kontrollera att Du är skyddad visas på produktskärmen.

Bilderna av produktgränssnittet som visas här avser den aktuella versionen av Norton-produkterna. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, går du till Norton Update Center.

Vad händer om Norton-produktens status inte är Säker eller Skyddad?

• Om Norton-produktens status inte är grön eller inte visar Säker eller Skyddad, kanske du ser en varning som kort beskriver problemet och en Åtgärda nu-knapp. I de flesta fall löses problemet automatiskt när du klickar på Åtgärda nu.

Om problemet kvarstår rekommenderar vi att du avinstallerar och installerar om Norton-produkten.