Ångra en tidigare reparationssession med Norton Power Eraser via ångerfunktionen för flera operativsystem

I vissa fall kan de Windows-filer som krävs för att starta datorn ha smittats. Norton Power Eraser kan fortfarande upptäcka och reparera en smittad Windows-fil. Ändring och reparation av en Windows-fil kan emellertid leda till att datorn inte kan startas om.

Om du inte kan starta datorn efter att ha avlägsnat ett hot från den med hjälp av Norton Power Eraser kan du behöva ångra reparationssessionen. Norton Power Eraser har en ångerfunktion för flera operativsystem som gör det möjligt för dig att ångra en reparationssession genom att starta datorn med ett annat operativsystem.

Om din dator har flera operativsystem installerade som är konfigurerade för flervalsstart kan du logga in på den med ett annat operativsystem. Sedan startar du Norton Power Eraser därifrån och använder ångerfunktionen för flera operativsystem.

Ångra tidigare reparationssessioner med ångerfunktionen för flera operativsystem

1. Starta datorn med ett annat operativsystem.

2. Gå till den plats där verktyget Norton Power Eraser har sparats och dubbelklicka på filen NPE.exe för att starta det.

3. Läs igenom licensavtalet och klicka på Acceptera.

4. Klicka på Inställningar i det övre högra hörnet.

5. Välj Aktivera kontroll av flervalsstart och klicka sedan på OK.

6. Klicka på Ångra föregående korrigering.

Norton Power Eraser kontrollerar och visar samtliga reparationssessioner i det aktuella operativsystemet och andra icke-värdoperativsystem på datorn.

7. Välj kombinationen av operativsystem och användare i listan.

8. Välj den reparationssession du vill ångra och klicka på Nästa.

Reparationssessionsposten för ett icke-värdoperativsystem som inte går att starta visas med operativsystemet som måloperativsystem bredvid posten.

9. Granska korrigeringarna som har utförs under den valda reparationssessionen. Markera de filer du vill återställa och klicka sedan på Ångra.

10. Om Norton Power Eraser uppmanar dig att starta om datorn klickar du på Starta om nu.

11. Norton Power Eraser visar de filer som har återställts. Klicka på Klar.

Du kan även göra följande med Norton Power Eraser:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71393252_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 18/08/2017