Ändra lokaliseringsintervallet för en enhet

Du kan när som helst ändra lokaliseringsintervallet för en enhet. Som standard är lokaliseringsintervallet inställt på en timme. Det går att ange lokaliseringsintervallet till 3, 6, 12 eller 24 timmar.

Så här ställer du in lokaliseringsintervallet för en enhet

1. Logga in på webbplatsen för Norton Anti-Theft.

2. Klicka på redigeringsikonen bredvid namnet på den enhet vars lokaliseringsintervall du vill ändra i det vänstra fältet under Mina enheter.

3. Välj det lokaliseringsintervall som du vill ange för enheten i listrutan Lokaliseringsintervall.

Om hantering av enheter

Se var en enhet befinner sig

Uppdatera platsen för en enhet från Norton Anti-Theft-webbplatsen

Om Norton Anti-Theft-webbplatsen