Åtkomst till Identity Safe-inställningarna från Norton-verktygsfältet

När du installerar Norton Identity Safe läggs Norton-verktygsfältet in i webbläsarna Internet Explorer, Firefox och Chrome. Menyn Öppet valv i Nortons verktygsfält innehåller snabblänkar till alternativen under Identity Safe.

Öppna Identity Safe-inställningarna från Norton-menyn.

1. Starta webbläsaren.

2. Välj något av följande i Nortons verktygsfält i Norton-menyn:

Om Norton Identity Safe

Du kan se fönstret Om Norton Identity Safe.

Du kan uppdatera din Norton Identity Safe-produkt med länken Sök efter nya uppdateringar i fönstret About Norton Identity Safe.

Du kan också se Symantecs Licenspolicy i fönstret Om Norton Identity Safe.

Produktöversikt

Ger en snabb översikt över Norton Identity Safe. Du kan välja alternativet Nästa om du vill se de olika funktionerna i Norton Identity Safe och få en bättre förståelse av produkten.

Rapportera webbplats

Här kan du skicka en rapport till Symantec om den aktuella utvärderingen som skyddet mot nätfiske genomfört.

Minimera verktygsfältet

Minimera Norton-verktygsfältet.

När du markerar det här alternativet försvinner texten Identity Safe och Safe Web och endast ikonerna för Identity Safe och Safe Web visas.

Dessutom minimeras rutan Norton Safe Search.

Alternativet Minimera verktygsfält visas endast i webbläsaren Internet Explorer.

Inställningar

Öppna fönstret Webbsökningsalternativ.

Konfigurera Nätverksproxy

Ger dig tillgång till fönstret Inställningar för nätverksproxy.

När du använder en proxyserver för att ansluta till Internet måste du ange inställningarna för proxyservern.

I fönstret Inställningar för nätverksproxy kan du ange inställningar för automatisk konfiguration, proxyinställningar och inställningar för proxyserverautentisering. Med inställningarna för nätverksproxyn kan du ansluta till Internet medan du kör uppgifter, t.ex. aktiverar produkten eller tar del av supportalternativen.

Hjälp

Öppnar hjälpsidan för Norton-menyn.

Om Norton-verktygsfältet

Dölja och visa Norton-verktygsfältet

Åtkomst till menyn Öppet valv/Stängt valv

Rapportera en felaktig utvärdering av en webbplats

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71133098_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 30/07/2012