Åtkomst till menyn Öppet valv/Stängt valv

Med menyn Identity Safe i Nortons verktygsfält kan du visa och hantera de inloggningsuppgifter, identitetskort och anteckningar som du har sparat.

Du kan också öppna fliken Identitetsskydd i fönstret Inställningar från Identity Safe-menyn.

Dessutom kan du göra följande:

• öppna en webbplats som du har sparat inloggningsuppgifter till

• skicka in feedback om vad du tycker om Identity Safe

• exportera Identity Safe-uppgifter

• importera Identity Safe-uppgifter från en fil som du säkerhetskopierat eller från en flyttbar profil

Åtkomst till menyn Öppet valv/Stängt valv

1. Starta webbläsaren.

2. Öppna menyn Öppet valv/Stängt valv i Nortons verktygsfält och välj något av följande:

Stäng valvet

Logga ut ur Identity Safe.

Du bör alltid logga ut från Identity Safe när du är borta från datorn så att dina Identity Safe-uppgifter är säkra.

Sammanfoga flyttbara data (Enhet:\)

Här kan du sammanfoga Identity Safe-data från din flyttbara profil som du har skapat från tidigare versioner av Norton Security-produkter.

Det här alternativet visas på Identity Safe-menyn endast om en extern lagringsenhet med en flyttbar profil är ansluten.

Sluta ignorera den här sidan

Välj det här alternativet om du vill fylla i inloggningsinformation automatiskt på den aktuella webbsidan.

Alternativet visas på Identity Safe-menyn endast om du väljer alternativet Ignorera den här sidan under Identity Safe.

Identity Safe hemsida

Här kan du öppna Norton Identity Safe hemsida och konfigurera data för Identity Safe.

Inställningar

Alla olika alternativ som finns i Identity Safe visas.

Alternativen är:

• Redigera inloggningar

Öppna fönstret Redigera inloggningar.

• Redigera identitetskort

Öppna fönstret Redigera identitetskort.

• Redigera anteckningar

Öppna fönstret Redigera anteckningar.

• Webbsökningsalternativ

Öppna fönstret Webbsökningsalternativ.

• Lösenord och säkerhet

Öppna fönstret Lösenord och säkerhet.

• Exportera

Fönstret Exportera Identity Safe-uppgifter öppnas.

• Importera

Fönstret Importera Identity Safe-uppgifter öppnas.

Rapportera problem

Öppnar webbplatsen Feedback till Norton.

Här kan du låta oss veta vad du tycker om Identity Safe. Du kan även rapportera problem som du har med Identity Safe. Du kan välja från en lista med problem eller beskriva problemet.

Ignorera den här sidan

Välj det här alternativet om du inte vill fylla i inloggningsinformation automatiskt på den aktuella webbsidan.

Alla inloggningsuppgifter

En lista med alla inloggningar som du har sparade i Identity Safe visas.

Om Norton-verktygsfältet

Dölja och visa Norton-verktygsfältet

Åtkomst till Identity Safe-inställningarna från Norton-verktygsfältet

Rapportera en felaktig utvärdering av en webbplats

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71133097_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 16/08/2012