Aktivera eller avaktivera Norton-verktygsfältet eller Norton-verktygsfältsknappen

Om du inte vill använda Norton-verktygsfältet kan du avaktivera det. När du har avaktiverat verktygsfältet visas inte Norton-omdömen för de webbplatser som du öppnar. Du kanske inte är säker på om den plats du besöker är skadlig eller inte. Du kan inte heller använda sparade inloggningar eller ifyllningsassistenten, eller spara nya inloggningar.

Norton-verktygsfältet är enbart tillgängligt i Windows-operativsystem.

Så här inaktiverar eller aktiverar du Nortons verktygsfält i webbläsarna Internet Explorer and Firefox

1. Klicka på Visa i menyfältet.

2. Gör något av följande i undermenyn Verktygsfält:

• Avmarkera Norton verktygsfält för att dölja verktygsfältet.

• Markera Norton verktygsfält för att visa verktygsfältet.

Så här inaktiverar eller aktiverar du Nortons verktygsfält i webbläsaren Chrome

1. Gå till det övre högra hörnet av webbläsaren och klicka på Chrome -menyn som anges av tre linjer.

2. Klicka på Verktyg > Tillägg i rullgardinslistan.

3. Gör något av följande under Tillägg på sidan som öppnas:

• Avmarkera Aktiverat så inaktiveras verktygsfältet.

• Markera Aktiverat om du vill aktivera verktygsfältet.

Så här visar eller döljer du Norton-knappen i webbläsaren Chrome

• Gör något av följande:

• Dölj genom att klicka på Norton-verktygsfältsknappen och klicka sedan på alternativet Dölj knappen.

• Om du vill visa, klickar du på Chrome-menyn > Verktyg > Tillägg > Visa knappen.

Så här visar eller döljer du Norton-knappen i webbläsaren Safari

• Gör något av följande:

• Om du vill dölja går du till det övre högra hörnet av webbläsaren, högerklickar på ikonen Norton-knappen och klickar sedan på alternativet Dölj knappen.

• Om du vill visa går du till Safari-menyn, klickar på Visa och avmarkerar sedan Dölj verktygsfält.

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.