Jag ser ett verktygsfält i min webbläsare efter att jag installerat Norton Password Manager

När du installerar Norton Password Manager, läggs även Norton-verktygsfältet till i de webbläsare som du använder. Norton-verktygsfältet stöds i webbläsarna Internet Explorer, och Chrome. Det hjälper dig att surfa säkert på Internet genom att blockera skadliga webbplatser till och med innan du besöker dem.

Norton-verktygsfältet är enbart tillgängligt i Windows-operativsystem.

I Nortons verktygsfält finns följande alternativ:

Safe Search

Norton Safe Search använder Ask.com för att ta fram sökresultat. Du får information om webbplatsens säkerhetsstatus, och Nortons bedömningsikon visas för varje resultat som sökmotorn genererar.

Ställ in Norton Safe Search som din standardsökleverantör, Ändra standardsökleverantören för information.

Safe Web-indikatorn

Anger om den webbplats du besöker är säker, skyddad eller misstänkt. Du kan även använda länken Fullständig Safe Web-rapport om du vill veta mer om den webbplats som du besöker.

Norton Safe Web analyserar webbplatsernas säkerhetsnivå till och med innan du besöker dem. Resultaten visas sedan i popup-fönstret Webbplatssäkerhet.

VALVET ÄR ÖPPET/VALVET ÄR STÄNGT

Här får du åtkomst till valvet. Du kan se och hantera inloggningarna, adresser, betalningar och anteckningar som du har sparat i valvet. Du kan även söka i valvet efter de inloggningar som du har sparat.

En del webbplatser innehåller formulär som kan fyllas i eller kräver inloggningsinformation. Du kan använda de Password Manager-data som du har sparat i valvet för att fylla i uppgifterna på de här webbplatserna. När du klickar på valvalternativet visas en lista med data som du har sparat. Du kan välja en uppgift som ska användas på den webbplats som du besöker. Du kan även använda Ifyllningsassistenten för att fylla i formulär på en del webbplatser.

Dessutom kan du redigera och ta bort en post via alternativet VALVET ÄR ÖPPET/VALVET ÄR STÄNGT.

DELA VIA

Här kan du dela webbplatsen med dina vänner via sociala nätverksplatser som Facebook, Twitter, LinkedIn, Gmail, Yahoo eller Outlook.

Nortons verktygsfält kan öppnas som ett Chrome-tillägg i webbläsaren Google Chrome. På sidan Tillägg i Chrome kan du aktivera respektive avaktivera Norton-verktygsfältet, samt ta bort Norton-verktygsfältet från Chrome-webbläsaren.

Om Nortons verktygsfält är aktiverat har du åtkomst till följande alternativ:

Tillåt i inkognito

Här kan du surfa i dolt läge utan att data om dina söksessioner lagras i webbläsarhistoriken eller nedladdningshistoriken.

Tillåt åtkomst till filernas webbadresser

Här får tilläggen tillgång till alla data som finns på datorn.

Om du har avinstallerat Norton-verktygsfältet från Chrome-webbläsaren måste du installera om Chrome-webbläsaren för att få tillgång till Norton-verktygsfältet igen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71133092_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 02/08/2018