Importerar din Norton Password Manager-data

Import-/exportalternativet finns enbart tillgängligt i Windows.

Du kan importera dina Norton Password Manager-data från filen som du säkerhetskopierade tidigare. Du kan även importera Password manager-data från en flyttbar profil som du har sparat i en tidigare version av Norton-säkerhetsprodukter.

Du kan slå ihop eller ersätta den importerade datan med befintliga Password Manager-data som du lagrat.

Vid import får filstorleken inte överskrida 15 MB för .CSV-filer respektive 35 MB för .NPM-filer.

Så här importerar du data

1. Klicka på Norton Password Manager -ikonen på ditt skrivbord eller i aktivitetsfältet.

2. Om du uppmanas i fönstret Logga in eller skapa konto, använder du ditt Norton-kontos e-postadress och lösenord för att logga in på Norton Password Manager.

3. I huvudfönstret till Norton Password Manager klickar du på Inställningar, på fliken Importera/Exportera och sedan på Importera.

4. I fönstret Importera valv väljer du ett av följande alternativ:

• Sammanfoga importerade data med befintliga data

Det här alternativet används att sammanfoga importerade data med befintliga data.

• Ersätt befintliga data med importerade data

Det här alternativet ersätter befintliga data med importerade data.

5. Bläddra och markera säkerhetskopierade data, och klicka sedan på Öppna. Skriv in lösenordet till den säkerhetskopierade filen om du ombes att göra det.

6. Klicka på OK.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71133087_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/08/2018