Importera Identity Safe-data

Alternativet Import/export finns endast tillgängligt i Windows.

Du kan importera dina Identity Safe-data från filen som du säkerhetskopierade tidigare. Du kan även importera Identity Safe-data från en flyttbar profil som du har sparat i en tidigare version av Norton Security-produkter.

Du kan sammanföra eller ersätta den importerade datan med befintliga Identity Safe data som du lagrat.

Vid import får filstorleken inte överskrida 15 MB för .CSV-filer respektive 35 MB för .NPM-filer.

Så här importerar du data

1. Klicka på Norton Identity Safe -ikonen på ditt skrivbord eller i aktivitetsfältet.

2. Om du ombes till det i fönstret Logga in eller skapa konto, använder du ditt e-postadressen och lösenordet till ditt Norton-konto för att logga in till Identity Safe.

3. I huvudfönstret till Norton Identity Safe klickar du på Inställningar, på fliken Importera/Exportera och sedan på Importera.

4. I fönstret Importera valv väljer du ett av följande alternativ:

• Sammanfoga importerade data med befintliga data

Det här alternativet används att sammanfoga importerade data med befintliga data.

• Ersätt befintliga data med importerade data

Det här alternativet ersätter befintliga data med importerade data.

5. Bläddra och markera säkerhetskopierade data, och klicka sedan på Öppna. Skriv in lösenordet till den säkerhetskopierade filen om du ombes att göra det.

6. Klicka på OK.