Så här exporterar du din Norton Password Manager-data

Import-/exportalternativet finns enbart tillgängligt i Windows.

Du kan exportera Password Manager-data av säkerhetsskäl, eller om du vill återställa data eller överföra dina Password Manager-data till en ny dator. Det går att aktivera funktionen Automatisk säkerhetskopiering för att skapa säkerhetskopior av ditt valv automatiskt. Säkerhetskopiorna som skapas automatiskt lagras lokalt på din enhet under Användare\<Användarnamn>\Mina dokument\Norton Password Manager-säkerhetskopior\<Norton kontonamn>.

Aktivera funktionen Automatisk säkerhetskopiering i Norton Password Manager-huvudfönstret genom att klicka på ikonen inställningar, som ser ut som ett kugghjul, > klicka på fliken Importera/exportera och markera Aktivera automatiska säkerhetskopior.

Så här exporterar du din Norton Password Manager-data

1. Klicka på Norton Password Manager -ikonen på ditt skrivbord eller i aktivitetsfältet.

2. Om du uppmanas i fönstret Logga in eller skapa konto, använder du ditt Norton-kontos e-postadress och lösenord för att logga in till Norton Password Manager.

3. I huvudfönstret till Norton Password Manager klickar du på Inställningar och sedan på fliken Importera/Exportera.

Välj något av följande:

• Säkerhetskopiera formatet för Password Manager - DAT-fil

Du kan lösenordsskydda din DAT-fil för ytterligare säkerhet.

• Oformaterad text (csv-fil, endast inloggningar och meddelanden)

4. Klicka på Exportera.

5. I dialogrutan Filnamn skriver du in eller bläddrar till den plats där du vill spara din information. Skriv in namnet som du vill ge filen med filnamnstillägget .DAT.

6. Klicka på Spara.

7. Klicka på OK i bekräftelsedialogrutan.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71133085_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/08/2018