Exportera Identity Safe-data

Alternativet Import/export finns endast tillgängligt i Windows.

Du kan exportera uppgifterna i Identity Safe av säkerhetsskäl, eller om du vill återställa data eller överföra dina Identity Safe-uppgifter till en annan dator. Det går att aktivera funktionen Automatisk säkerhetskopiering för att skapa säkerhetskopior av ditt valv automatiskt. Säkerhetskopierna som skapas automatiskt lagras lokalt på din enhet under Användare\<Användarnamn>\Mina dokument\Norton Identity Safe säkerhetskopior\<Norton kontonamn>.

Aktivera funktionen Automatisk säkerhetskopiering i Norton Identity Safe-huvudfönstret genom att klicka på ikonen inställningar, som ser ut som ett kugghjul, > klicka på fliken Importera/exportera och markera Aktivera automatiska säkerhetskopior.

Exportera Identity Safe-data

1. Klicka på Norton Identity Safe -ikonen på ditt skrivbord eller i aktivitetsfältet.

2. Om du ombes till det i fönstret Logga in eller skapa konto, använder du e-postadressen och lösenordet till ditt Norton-konto för att logga in till Identity Safe.

3. I huvudfönstret till Norton Identity Safe klickar du på Inställningar och sedan på fliken Importera/Exportera.

Välj något av följande:

• Säkerhetskopieringsformat för Identity Safe - DAT-fil

Du kan lösenordsskydda din DAT-fil för ytterligare säkerhet.

• Oformaterad text (csv-fil, endast inloggningar och meddelanden)

4. Klicka på Exportera.

5. I dialogrutan Filnamn skriver du in eller bläddrar till den plats där du vill spara din information. Skriv in namnet som du vill ge filen med filnamnstillägget .DAT.

6. Klicka på Spara.

7. Klicka på OK i bekräftelsedialogrutan.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71133085_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 28/09/2015